JEG TILBYDER

JEG TILBYDER DIG

Personligt om Maria Lyng
Jeg hedder Maria Lyng, og jeg er fest- og bryllupsarrangør på Sonnerupgaard Gods. 
Hele mit bryllupseventyr startede tilbage i 2014, hvor jeg blev gift med min evige støtte og ægtemand, Kim. Jeg blev fuldstændig tryllebundet af vores eget kreative bryllup, og jeg kunne slet ikke slippe tanken om at skulle hjælpe andre med, hvordan de skulle planlægge sådan en stor og vigtig kærlighedsfest.

Vores eget bryllup blev holdt i Laden på Sonnerupgaard Gods. Det var en kæmpestor dag for os. Jeg lærte så meget af det bryllup - planlægning, kreativitet, personlige mål og interesser. Og efter brylluppet kunne jeg mærke, at jeg bare brændte for at dele ud af alle mine erfaringer.

I 2015 havde jeg mit første bryllup, og så tog det fart derfra. Jeg har i dag - 4 år senere - arrangeret godt 100 fester på Sonnerupgaard Gods. Det har været en fantastisk rejse, jeg har været på. Det er en kæmpestor gave at møde så mange fantastiske brudepar, og jeg er hver dag taknemmelig for, at jeg må have ansvaret for deres store dag.
 
Jeg fungerer som fest- og bryllupsarrangør på freelancebasis. Det vil sige, at jeg kun arrangerer fester på Sonnerupgaard Gods, og at det står jer frit for, som I ønsker min hjælp. Jeg har en baggrund som tidligere ansat på Sonnerupgaard, hvilket gør, at jeg kender godsets mange kroge og hemmeligheder, personalet og alle de fantastiske muligheder, som godset byder på. 
 
 
Mit bryllupsteam
Jeg er ikke alene om at tage jeres store dag i mine hænder. Jeg har et fantastisk bryllupsteam, som består af Gitte og mig. Gitte fungerer også som bryllupsarrangør. Hun har stor sans for detaljer og elsker at være kreativ. 

Gitte & jeg er et rigtig godt match. Gitte har mange års erfaring inden for eventkoordinering og så har hun altid 1000 kreative idéer og tænker meget stort og flot omkring vores kreative projekter, hvilket jeg elsker. Hvor jeg- jeg er så den mere praktiske gris, som finder ud af, hvordan det rent praktisk kan lade sig gøre. Gitte har, ved siden af sit arbejde for mig, også webshoppen "A Day 2 Remember", hvor hun laver bryllupspynt.

I vores bryllupsteam har vi nogle super søde assistenter: Stine, Signe, Juliane & Asta. Alle nogle friske piger som elsker at hjælpe til.

Hvordan kan jeg hjælpe jer?
Herligheden ved Sonnerupgaard er jo, at I kan få en fest, lige som I ønsker det. Men akter I ikke selv at planlægge og arrangere, så kan jeg hjælpe med store og små opgaver.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at sørge for, at I kan nyde jeres store dag helt uden bekymringer - jeg tager mig af de tunge arbejdsopgaver, så I kan holde fest.

Jeg møder jer lige præcis der, hvor I er og har behov for min hjælp. Har I brug for min hjælp helt fra start, så kan jeg føre jer sikkert gennem hele planlægningen. Skulle behovet pludselig opstå kort før brylluppet, så kan jeg hjælpe jer sikkert i mål.

Mine arbejdsopgaver er typisk rådgivning, hjælp til budgettet, planlægning af festen, kreativ udsmykning af lokalet, borddækning, opstilling til udendørs vielse, assistance på bryllupsdagen og andre gøremål. 

Det er vigtigt for mig, at alle er trygge i mine hænder, og at jeg kan yde lige præcis den hjælp, som I behøver. Derfor skræddersyer jeg altid min hjælp efter ønsker og behov. I kan enten købe en større sammensat pakke eller booke min hjælp på timebasis. Er I typen, som gerne selv vil være kreativ og gerne selv vil være en del af klargøringen af lokalet, men stadig har brug for kyndig assistance, så kan vi også indgå i "jeres team". Dvs. at vi kan bookes til at gøre lokalet klar sammen med jer/familie/venner. Jeg er åben over for alle muligheder.
 
Jeg har et særligt udvalg af dygtige leverandører. Det er vigtigt for mig, at have nogle faste samarbejdspartnere at kunne henvise til. Og her i blandt har det altid været en vigtig mærkesag for mig, at støtte de lokale leverandører. De lokale kan deres kram og de kender Sonnerupgaard. Det er en stor tryghed.

Det er også vigtigt for mig at fortælle, at jeg også arrangerer fødselsdage, konfirmationer, sølvbryllupper – ja alle festligheder.

Mit team og jeg har arrangeret godt 100 fester på godset. For os er det vigtigt, at I som brudepar er med hele vejen. Vi gør en dyd ud af at designe og planlægge brylluppet lige nøjagtigt, som I ønsker det. Vi kender Sonnerupgaard Gods 110%, og det giver os et unikt know-how, så vi kan yde den bedste service.

Kvalitet er vigtig for mig. Alle billeder her på bloggen, på min hjemmeside og Instagram er billeder fra bryllupper og fester, som jeg har arrangeret. Jeg har altid bestræbt mig på at levere den ægte vare, og det vil jeg blive ved med.

Alt det kreative - det er lige præcis til for jer

Jeg elsker at være kreativ og dele ud af mine ideer.
Derfor er mit Instagramfeed fyldt med lækre og nye billeder af kreative udsmykninger fra godset.
Du finder især billeder fra smukke, danske "barnweddings".

Og ved I, hvad det bedste er?
ALT hvad I ser på billederne er pynteting, som jeg har på lager.
Og det vil sige, at netop de ting, kan I leje af mig, så I kan få et smukt drømmebryllup.
Alle tingene passer til lokalerne, så det gør det hele nemt for jer.

 
Jeg glæder mig til at høre fra jer,
Love Maria.